Avontuur (a-von-tuur): iets spannends of onverwachts wat je meemaakt.

Als je op reis gaat kan het zijn dat niet altijd alles volgens plan gaat, maar dat is juist het spannende aan reizen. De beste herinneringen gebeuren spontaan. En daar gaat het om op avonturen.nl. Ben jij op zoek naar een avontuur?  Dan is avonturen.nl de plek voor jou. Hier kun je terecht voor reisblogs, tips en tricks en nog veel meer omtrent het thema reizen.

Meer over mijzelf

Van jong af aan had ik het geluk dat mijn ouders mij meenamen naar veel verschillende plekken. Dat heeft me erg gevormd als mens. Daardoor ben ik ook nooit gestopt, ook nadat ik zelfstandig werd, en zei ik tegen mezelf dat er op de wereld veel te veel mooie bezienswaardigheden zijn om deze niet te bezoeken. Zo kwam ik ertoe om minstens een keer per jaar een trip te organiseren naar een plek die ik altijd al wilde zien. Ondertussen is dit veranderd naar meerdere trips per jaar. Dit komt onder andere door de vele tricks die ik tijdens mijn avonturen heb geleerd. Als je namelijk weet hoe, hoeven je reizen helemaal niet zo duur zijn.

Op deze blog geef ik mijzelf de vrijheid om met jullie mijn tricks, tips en ervaringen te delen. Ik wil jullie inspireren om zelf de stap te zetten en meer van deze wereld te gaan zien.

Ga mee op avontuur.

~  Marcus